2012. február 21., kedd

Air Hogs Hawk Eye-videó kamerás helikopter! CSÚCS! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitáláskor vedd figyelembe, hogy a játék egy külföldi játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült, visszáru vagy csak megmaradt! Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk! A játékok működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát!  A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy Air Hogs Hawk Eye videó kamerás helikopter! Egyszerűen csúúúcs!! Egy beltéri helikopter, amely beépített "kém" fényképezőgéppel rendelkezik, amely segítségével repülés közben videót és képeket készíthetünk!! A gép képes rögzíteni állóképeket illetve videóklipeket. Két csatornás koax helikopter, amely azt jelenti, hogy két fő rotorja van, nincsen farok rotorja. Tölthető a távirányítóról, illetve USB kábelen keresztül is- ez tartozék!!! Ne hagyd ki, nagyon szuper!! Doboza kicsit sérült!!
Licitet nem törlök, aukciót idő előtt nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-24 21:45
. Air Hogs Hawk Eye-videó kamerás helikopter! CSÚCS! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése